Profile

Join date: Aug 21, 2022

About

De typische kosten voor het installeren van een nieuwe keukenkraan zijn afhankelijk van verschillende factoren. De stijl van de kraan is een van de belangrijkste factoren, aangezien deze sterk in prijs kan variëren. Een standaard eengreepskraan kost bijvoorbeeld $ 150- $ 200, terwijl een uittrekbare kraan die automatisch start je honderden dollars meer kan opleveren. In de meeste gevallen kost een eenvoudige hendelkraan echter waarschijnlijk minder dan een liefhebbermodel.


Stel een budget in en blijf


De materialen en gereedschappen die worden gebruikt om een ​​www.nivito.nl te installeren, dragen ook bij aan de totale kosten. Wastafelsleutels zijn beschikbaar voor ongeveer $ 6, maar het wordt nog steeds aanbevolen om een ​​hoogwaardige te kopen. Andere componenten die bijdragen aan de totale kosten van de installatie van een keukenkraan zijn de tijd en de arbeidskosten. Het is een goed idee om een ​​budget vast te stellen en u daaraan te houden, maar pas op dat u geen concessies doet aan de kwaliteit.


Een andere factor die de prijs van een nieuwe keukenkraan bepaalt, is de afwerking en het materiaal van de kraan. Een roestvrijstalen kraan is een goede keuze, omdat deze duurzamer is en het licht beter weerkaatst dan een traditionele. Een kraan met deze afwerking kan echter gemakkelijk $ 1.000 of meer kosten. Roestvrijstalen kranen zijn over het algemeen de duurste van allemaal, dus ze kunnen buiten uw budget vallen.


Een badkamerkraan vervangen


De meeste keukenkranen gaan zeven tot tien jaar mee, afhankelijk van hoe vaak je hem gebruikt. Met een kraan met een hogere hals kunt u grotere potten en pannen gebruiken onder de stroming van water. Naast deze functies zal de gemiddelde prijs van een keukenkraan tussen $ 25 en $ 50 liggen, maar de installatiekosten zijn afhankelijk van het model. De prijs van het vervangen van een badkamerkraan zal dichter bij het nationale gemiddelde liggen dan het vervangen van een keukenkraan.


De typische kosten voor het installeren van een keukenkraan kunnen variëren van $ 300 tot $ 800. Een roestvrijstalen monobloc-kraan met een neerklapbare sproeier en contactloze bediening kost ongeveer $ 500. Een chromen kraan met één hendel en een neerklapbare sproeier kost ongeveer $ 200, terwijl een antieke koperen kraan in portaalstijl je bijna $ 2.000 kan kosten.


Gemiddelde prijs van een nieuwe keukenkraan


De typische kosten voor het installeren van een keukenkraan kunnen variëren van $ 130 tot $ 250, afhankelijk van het type kraan en de kenmerken ervan. De totale kosten zijn afhankelijk van hoe ingewikkeld de installatie is, de grootte van de gootsteen, het merk van de kraan en de moeilijkheid om de oude kraan te verwijderen. Belangrijk is ook dat de gemiddelde prijs van een nieuwe keukenkraan sterk kan variëren van basic tot luxe. De totale kosten kunnen variëren van $ 250 tot $ 350, afhankelijk van de stijl en afwerking van de kraan.

T

tarapetrillo772112470

More actions